Boross-Scholtz Emília

Jelenleg nem tudok új Pácienseket fogadni!

Elérhetőség: varirendelo@gmail.com

Telefon: 06-20/662-8802

Budavári rendelőmben várom azoknak a mentálisan egészséges embereknek a jelentkezését, akik elakadtak életük egy bizonyos területén, és akik közelebb szeretnének kerülni saját lelki folyamataikhoz, és ezáltal változást akarnak elérni a mindennapokban. A pánikbetegség leküzdése, szorongáscsökkentés, alvásminőség javítása is kitűzhető cél. 

Szimbólumterápiás módszerrel dolgozom, illetve az autogén tréning elsajátításában nyújtok segítséget.

Szimbólumterápia – A relaxált állapotban megjelenített képekkel másképpen tudunk rátekinteni élethelyzeteinkre. A szimbólumok segítenek megfogalmazhatóvá, átélhetővé tenni az egyébként nehezebben beemelhető érzéseket, körvonalazni a lelki folyamatokat.

Autogén tréning – A pánikbetegség tüneti kezelésére, szorongáscsökkentésre, szociális szorongás oldására szoktam ajánlani a módszer megtanítását. Így az a megfelelő gyakorlással bármikor alkalmazható. Amennyiben a páciens el tudja sajátítani az autogén tréning módszerét, úgy a szorongásos panaszok enyhülnek, és közben a szimbólumok segítségével a tünetek mélyebb megértése felé is ajtót nyitunk.


Az első ülés személyes találkozásból áll. Preferálom a személyes konzultációkat, de nyitott vagyok a további ülések online megtartására, amennyiben az egyéni jelenlét nem megoldható.


Képzéseim:

2016 – Szegedi Tudományegyetemen okleveles pszichológus

2013 – Autogén tréning relaxációs módszer

2019 – Szimbólumterápiás végzettség

2023 – pszichodráma asszisztens

Elérhetőségeink

Vári Rendelő
1014 Budapest, Országház utca 27.

E-mail: varirendelo@gmail.com

Tömegközlekedés:

  • Széll Kálmán tértől 2 percre a 16/ 16A busszal (leszállás a Kapisztrán térnél), vagy Széll Kálmán tértől 10 percre gyalogosan.
  • Deák Ferenc tértől 16-os autóbusszal kb. 20 perc (leszállás a Bécsi kapu térnél).

Parkolás:

  • A Bécsi kapu sorompóján kívül jobb kézre lévő parkoló, ahonnan 5 perc alatt megközelíthető a Vári Rendelő a parkolóból induló lifttel. A parkolás este 18:00-tól és hétvégén ingyenes!
  • Vagy parkolás a ház előtt, ahol fél óra parkolás ingyenes, utána a következő megkezdett fél óra védett övezeti alapdíjas