Scholtz Emília

 

Email: varirendelo@gmail.com

Autogén tréning relaxációs módszerrel dolgozom, illetve a szimbólumterápia eszközeivel vezetem az üléseket. 

Az autogén tréning segítségével elérhető a szorongáscsökkenés, az alvásminőség javítása, csökken a stressz, nő a koncentrációképesség, illetve a pánikbetegség tüneti kezelésére is alkalmazható. A módszert mindenki saját maga sajátítja el, így azt a megfelelő gyakorlással bármikor alkalmazható. Amennyiben a páciens el tudja sajátítani az autogén tréning módszerét, úgy a szorongásos panaszok enyhülnek, illetve a szimbólumok segítségével a tünetek mélyebb megértése felé nyitunk ajtót. 

Budavári rendelőmben várom azoknak a mentálisan egészséges embereknek a jelentkezését, akik elakadtak életük egy bizonyos területén és változást szeretnének elérni.

Az első ülés személyes találkozásból áll, azonban a vírushelyzetre való tekintettel a további üléseket online módon tartom. 

 

Képzéseim:

2016 – Szegedi Tudományegyetemen okleveles pszichológus

2013 – Autogén tréning relaxációs módszer

2019 – Szimbólumterápiás végzettség (szupervízor: dr. Szőnyi Magda)

2021 – pszichodráma asszisztensi képzés megkezdése

Elérhetőségeink

Vári Rendelő
1014 Budapest, Országház utca 27.
Telefon:
Scholtz Emília:
+36 20 662 8802

E-mail: varirendelo@gmail.com

Tömegközlekedés:

  • Széll Kálmán tértől 2 percre a 16/ 16A busszal (leszállás a Kapisztrán térnél), vagy Széll Kálmán tértől 10 percre gyalogosan.
  • Deák Ferenc tértől 16-os autóbusszal kb. 20 perc (leszállás a Bécsi kapu térnél).

Parkolás:

  • A Bécsi kapu sorompóján kívül jobb kézre lévő parkoló, ahonnan 5 perc alatt megközelíthető a Vári Rendelő a parkolóból induló lifttel. A parkolás este 18:00-tól és hétvégén ingyenes!
  • Vagy parkolás a ház előtt, ahol fél óra parkolás ingyenes, utána a következő megkezdett fél óra védett övezeti alapdíjas