Dr. Vizin Gabriella

Dr. Vizin Gabriella

PhD, klinikai szakpszichológus,  pszichoterapeuta, sématerapeuta

Képzettség:

Pszichológus diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen szereztem 2004-ben. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszékén és a Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Pszichoterápiás osztályán szereztem tapasztalatokat a különböző mentális zavarok diagnosztikája és pszichoterápiája terén.

2011-ben felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, 2013-ban pszichoterapeuta szakvizsgát tettem.

2018-ban védtem meg doktori disszertációmat a Semmelweis Egyetem Mentális Egészségtudományok Doktori Iskolájában, “A szégyen szerepe a mentális zavarokban” témában.

Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem PPK Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszékén vagyok egyetemi adjunktus, valamint a Semmelweis Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszékén oktatok szakpszichológus jelölteket. 

Pszichoterápiás munkám során személyközpontú, kognitív viselkedésterápiás és sématerápiás szemléletben dolgozom. 

Elérhetőség: rendeles.vizin@gmail.com

vizingabriella.com

Elérhetőségeink

Vári Rendelő
1014 Budapest, Országház utca 27.

E-mail: varirendelo@gmail.com

Tömegközlekedés:

  • Széll Kálmán tértől 2 percre a 16/ 16A busszal (leszállás a Kapisztrán térnél), vagy Széll Kálmán tértől 10 percre gyalogosan.
  • Deák Ferenc tértől 16-os autóbusszal kb. 20 perc (leszállás a Bécsi kapu térnél).

Parkolás:

  • A Bécsi kapu sorompóján kívül jobb kézre lévő parkoló, ahonnan 5 perc alatt megközelíthető a Vári Rendelő a parkolóból induló lifttel. A parkolás este 18:00-tól és hétvégén ingyenes!
  • Vagy parkolás a ház előtt, ahol fél óra parkolás ingyenes, utána a következő megkezdett fél óra védett övezeti alapdíjas