Bálint Amarilla

Rendelésem hosszabb időre szünetel.

Bálint Amarilla vagyok.

Jelenleg klinikai szakpszichológusként dolgozom egy fővárosi kórház kardiológiai rehabilitációs és belgyógyászati osztályán. Szakképzésemet és szakvizsgámat a Semmelweis Általános Orvostudományi Kar Klinikai Szakpszichológia Tanszékén szereztem meg. Kognitív és viselkedésterápiás módszerekben vagyok jártas, ugyanakkor analitikus szemlélettel végzek pszichoterápiát szakmai szupervízió mellett. Meggyőződésem az egészségügyben szerzett mindennapos tapasztalatom alapján, hogy az életmód-tényezők (táplálkozás, mozgás) szerepe a lelki problémák esetén is fontosak, ezért az életmód -tanácsadás általában része a terápiáimnak.

Számos nehézséggel, tünettel szoktak hozzám fordulni az önismereti igényen kívül konkrét panaszokkal is, melyek közül gyakori a pánikbetegség, a szorongásos zavarok és a depressziós zavarok. Ezeknek a problémáknak bizonyítottan hatékony a pszichoterápiás kezelése.

Gondolkodásmódomra jellemző a mélyebb lelki tartalmak közti összefüggések kutatása, amelyek megértése által az ember hidat építethet a múltbeli és jelenbeli állapotok között, hogy annak segítségével hatékonyabb, vagyis az eddigiekhez képest fejlettebb megküzdéseket fejlesszen ki.

A következő problémákkal lehet hozzám fordulni (a teljesség igénye nélkül):

  • Szorongásos és stresszhez társuló tünetek
  • Párkapcsolati nehézségek
  • Hangulatzavarok
  • Személyes hatékonyság – és készségfejlesztés

Azokat az egészséges felnőtteket is szeretettel várom, akik szeretnének hatékonyabban kommunikálni, fejleszteni szeretnék konfliktuskezelő készségüket, terveik, céljaik megvalósulásába tudatosabban vágnának bele, vagy egészségesebb testi-lelki életre, jobb életminőségre vágynak.

Kérdésével keressen bátran az alábbi elérhetőségeken: amarilla_balint@yahoo.com vagy +36-70/967 -40-96-os telefonszámon.

Elérhetőségeink

Vári Rendelő
1014 Budapest, Országház utca 27.

E-mail: varirendelo@gmail.com

Tömegközlekedés:

  • Széll Kálmán tértől 2 percre a 16/ 16A busszal (leszállás a Kapisztrán térnél), vagy Széll Kálmán tértől 10 percre gyalogosan.
  • Deák Ferenc tértől 16-os autóbusszal kb. 20 perc (leszállás a Bécsi kapu térnél).

Parkolás:

  • A Bécsi kapu sorompóján kívül jobb kézre lévő parkoló, ahonnan 5 perc alatt megközelíthető a Vári Rendelő a parkolóból induló lifttel. A parkolás este 18:00-tól és hétvégén ingyenes!
  • Vagy parkolás a ház előtt, ahol fél óra parkolás ingyenes, utána a következő megkezdett fél óra védett övezeti alapdíjas